RO / EN
ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR DIN ANGLIA ÎN ROMÂNIA
imagine1

Despre NCC Education

Descarca Brosura


ncc

NCC Education (www.nccedu.com) este o institutie academica, acreditata oficial in plan operational guvernamental in Marea Britanie, care se dovedeste lider în promovarea educatiei superioare britanice, printr-o retea globala de Centre Partenere Acreditate (Accredited Partner Centres). Absolventii pot deveni competitivi prin studiul in limba engleza a stiintei avansate din marile universitati din Marea Britanie, oriunde si oricand, inclusiv la Bucuresti în Romania, beneficiind de flexibilitate, calitate și taxe de școlarizare atractive. Absolvenții primesc de la Universitățile britanice diplome, recunoscute pe plan mondial pentru invatamant superior, calificari si competente de exceptie.

In prezent, NCC Education are o larga retea de Centre Partenere Acreditate (Accredited Partner Centres) in peste 50 de tari, sediul central fiind la Manchester, la care se adauga alte 3 Oficii internationale regionale (Beijing, Kuala Lumpur si Cape Town).

NCC Education este acreditata de Qualifications and Curriculum Authority (QCA), respectiv de Ofqual, si recunoscuta de Department for Business, Innovation and Skills (DBIS) in Marea Britanie.

The Register of Regulated Qualifications

 

Organisation

 

Recognition Number: RN5155

Organisation Name: NCC Education

Legal Name: NCC Education

Acronym: NCC Education

Email Address: info@nccedu.com

Website: http://www.nccedu.com/

Fees Price List Url

Status: Recognised

Recognised Date 01-Apr-2010

 

Withdrawal Date Head Office, The Towers, Towers Business Park, M20 2EZ

Plan of Provision

QCF Unit Submitter: Yes

QCF RoC Submitter: Yes

QCF: Yes

NQF: Yes

Component Awarding Body: No

In prezent, atractivitatea principala manifestata în randul candidatilor este pentru specializarile care se refera la Business, IT, Management, Limba engleza.

Traseul curricular/ Rutele de progres asigurate studenților (Levels) se bazează pe faptul că NCC Education are parteneriate incheiate cu aproape 50 de universitati de prestigiu din Marea Britanie, din Australia, SUA și Canada si altele din intreaga lume, care asigura accesul studentilor la programele lor de studiu de la nivel absolvit la nivel superior, pana la Doctorat.

Pentru Anul universitar 2015-2016, admiterea se realizează la Facultățile/ Programele de studiu de la 4 Universități care își desfășoară la București cursurile în Limba engleză sub egida Universității Bioterra /NCC Education, University of Worcester, University of Central Lancashire, University of Gloucesterhire și University of Greenwich, după cum urmează:

 
ncc

A) Licență
Anul I de bază de studiu/ Echivalent cu Anul pregătitor
Nivelul/ Level 3: Diploma in Business (QC7)/(L3DB) – Diploma.
Nivelul/ Level 3: Diploma in Computing (QCF)/(L3DC) - Diploma
Anul I/(II) de studiu
Nivelul/ Level 4: Diploma in Business Information Technology (L4DBIT) – Diploma.
Nivelul/ Level 4: Diploma in Computing (L4DC) – Diploma.
Nivelul/ Level 4: Diploma in Business (L4DB) – Diploma.
Anul II/(III) de studiu
Nivelul/ Level 5: Diploma in Business Information Technology (L5DBIT) - Advanced Diploma.
Nivelul/ Level 5: Diploma in Computing (L5DC) – Advanced Diploma
Nivelul/ Level 5: Diploma in Business (L5DB) – Advanced Diploma
Anul III/(IV) de studiu
Nivelul/ Level 6: Bsc (Hons) Business Computing and Information Systems,
validated and awarded by the University of Central Lancashire [BSC
BCIS(UCLAN)] – Bachelors`s Degree.
Nivelul/ Level 6: BSc (Hons) Business Administration validated and awarded by
the University of Worcester [BA BA(Worcester)] - Bachelors`s Degree.
B) Masterat
Nivelul/ Level 7: Diploma in Strategic Business Information Technology(L7DBSBIT) – Master`s. (University of Gloucesterhire & University of Greenwich)
Nivelul/ Level 7: Diploma in Business Management (L7DBM) – Master`s.(University of Gloucesterhire & University of Greenwich)
 


Inscrie-te acum în București la UK Universities/ NCC Education, la programele de studiu desfășurate în România, în Limba Engleză!
 • Programe de studii pe Specializări
 • Modul de desfășurare a activităților didactice universitare.
 • Evaluarea – examinarea.
 • Diplomele eliberate și recunoașterea/echivalabilitatea acestora în Marea Britanie, în Europa, SUA, Canada, Australia și în întreaga lume.
 • Toate activitățile didactice universitare (predarea cursurilor, seminarii, laboratoare, aplicații, practică, tutoriat, evaluări pe parcurs, evaluare examinare pe discipline și module, examene finale de absolvire, activități curriculare și extra-curriculare ș.a.) se desfășoară exclusiv în Limba Engleză.
 • Locul de desfășurare a activităților didactice universitare: București, România, la Universitatea Bioterra, în amfiteatre, săli de curs, seminarii,laboratoare, spații IT pentru aplicații, pentru practică, tutoriat, biblioteci, toate dotate la standardele infrastructurale britanice.
 • Toate resursele de învățare, - manuale, îndrumare, fascicule de cursuri, programe soft de lucru și simulare, de cercetare și realizare a lucrărilor-eseu de către studenți, cărțile de specialitate tipărite și în format electronic, Bibliotecile fizice și cele virtuale, sunt asigurate din Anglia.
 • Corpul profesoral universitar este format din cadre didactice de înalt profesionalism, competență și notorietate științifică internațională recunoscută.
 • Structura anului universitar, sesiunile de examene, perioadele de practică și vacanțele respectă întru totul Programul și planificările Universităților din Anglia.
 • Candidații se înscriu în procesul de învățământ și devin studenți după regulile, criteriile și cerințele / condițiile oficiale britanice.
 • Dosarul de Admitere și criterii de eligibilitate: pot deveni studenți candidații din România, din Marea Britanie, din Uniunea Europeană precum și candidați din țări Non –Europene, din întreaga lume.
 • Dobândirea educației superioare britanice oferă șansa dezvoltării certe și sustenabile a carierei personale pentru absolvenți. Toate diplomele sunt englezești, eliberate de universitățile organizatoare (University of Worcester și University of Central Lancashire). În acest fel, se produce “învățarea superioară universitară Britanică în România”.
 
cladire