RO / EN
ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR DIN ANGLIA ÎN ROMÂNIA
imagine1

Certificate si diplome

 
Din 2015, Universitatea Bioterra din București devine Centru Partener Acreditat de NCC Education – Diploma de Licență validată și acordată de Universitatea Worcester


Universitatea Bioterra din București este abilitata sa elibereze urmatoarele diplome :
Level 3 : Diploma in Business (QC7)/(L3DB) - Diploma
Level 3 : Diploma in Computing (QCF)/(L3DC) - Diploma
Level 4 : Diploma in Business Information Technology (L4DBIT) - Diploma
Level 4 : Diploma in Computing (L4DC) - Diploma
Level 4 : Diploma in Business (L4DB) - Diploma
Level 5 : Diploma in Business Information Technology (L5DBIT) -  Advanced Diploma
Level 5 : Diploma in Computing (L5DC) – Advanced Diploma
Level 5 : Diploma in Business (L5DB) – Advanced Diploma
Level 6 : Bsc (Hons) Business Computing and Information Systems, validated and awarded by the University of Central Lancashire [BSC BCIS(UCLAN)] – Bachelors`s Degree
Level 6 : BSc (Hons) Business Administration validated and awarded by the University of Worcester [BA BA(Worcester)] - Bachelors`s Degree
Level 7 : Diploma in Strategic Business Information Technology (L7DBSBIT) – Master`s
Level 7 : Diploma in Business Management (L7DBM) – Master`s
 
Afaceri și IT / Computing de la nivelul 4 la nivel 7,  inclusiv Diploma de Licență care să permită studenților șansa de a realiza pe deplin diplomă universitară din Marea Britanie, fără a părăsi România.

Elevii in acest fel pot studia cei trei ani de studii universitare în România, la Universitatea Bioterra din București, Diploma de absolvire este acordată de Universitatea din Worcester, diploma este exact aceiași daca elevul a studiat în Marea Britanie pentru finalizarea celor 3 ani de studii universitare în campusul Universități.

Au dreptului de a fi admiși în primul an, elevii care sunt absolvenți de bacalaureat, fie în România sau în străinătate, pe baza de contract. Studenții care finalizează cu succes anul 3 pot da examenul la Universitatea Bioterra București, diplomă acordată și validată de către Universitatea din Worcester sau pot merge și studia în Marea Britanie ultimul an la alte Universității care sunt în parteneriat cu NCC Education. Nu se face politică în Universitate și nici alte activități care exceed regulamentul professional al Universități Worcester și al NCC Education.

 

Level 3 Diploma in AFACERI (QCF) (L3DB)
 

Prezentare

NCC Education Level  3 Diplomă în Afaceri (QCF) (L3DB) cu scopul de a vă pregăti pentru intrarea în NCC Nivelul de Educație 4 Diplomă în Afaceri (QCF) (L4DB) și Nivelul de Educație 4 Diplomă în Afaceri IT (QCF) (L4DBIT). 
CALIFICAREA vă oferă o introducere în domeniul de afaceri și vă echipează cu abilități de studiu necesare pentru a reuși în învățământul superior. Vor fi introduse concepte fundamentale ale afacerilor, competențe IT PRACTICE ȘI CONCEPTE  matematice și tehnici utile pentru înțelegere AFACERILOR  ȘI STUDIILOR dumneavoastră în continuare.

 

Structura de calificare:

Tu trebuie să studieze următoarele cinci unități de bază:
Studiul și Abilitati de comunicare - vă echipează cu abilitățile de studiu esențiale necesare pentru a reuși la nivel universitar. Veți învăța abilitățile de bază necesare pentru a desfășura activități de cercetare independente, să scrie lucrări academice, prezentari orale formale și de a aplica ceea ce a fost învățat în timpul prelegeri la studii.
Tehnici matematice - dezvoltă competența dumneavoastră de bază matematică și încredere, pentru continuarea studiilor. Concentrându-vă pe asigurare aveți un nivel funcțional de matematica va fi valoros în viata ta de zi cu zi și de carieră pentru viitor.
IT Skills - vă oferă o introducere la competențele informatice cheie care vor fi necesare studiilor. Veți învăța abilități de bază în procesare de text, foi de calcul și software de prezentare. Unitatea se va concentra pe suita Microsoft Office, dar va fi proiectat pentru a vă permite să câștige competențe relevante, indiferent de versiunea de software utilizată.
Introducere în Business - vă oferă o introducere la scopurile, tipurile și organizarea întreprinderilor. Veți deveni, de asemenea, familiarizați cu o serie de concepte de afaceri, cum ar fi practicile de marketing de bază.
Introducere în Contabilitate și Economie - vă introduce principiile cheie de contabilitate și economie. Veți deveni obișnuit cu concepte cum ar fi structura pieței și politica monetară și, de asemenea, să învețe cum să întocmească situații financiare simple.

 

Level 3 Diploma in CALCULATOR (QCF) (L3DC)
 

Prezentare

NCC education Level 3 Diplomă în COMPUTING (QCF) (L3DC) Are Scopul de a vă pregăti pentru intrarea în NCC Nivelul de educatie Level 4. DIPLOMA ÎN CALCULATOARE (QCF) (L4DC) sau la nivel de Educație Level 4 diplomă în afaceri IT (QCF) (L4DBIT). CALIFICAREA vă oferă o INTRODUCERE de calcul și vă echipează cu abilități de studiu necesare pentru a reuși în învățământul superior. Va fi introdus la concepte ESENȚIALE în IT, competențe IT PRACTICE ȘI concepte matematice și tehnici pentru a înțelege Tehnicile în calculator.

Structura de calificare:

Tu trebuie să studieze următoarele cinci unități de bază:
Studiul și Abilitati de comunicare - vă echipează cu abilitățile de studiu esențiale necesare pentru a reuși la nivel universitar. Veți învăța abilitățile de bază necesare pentru a desfășura activități de cercetare independente, pentru a scrie lucrări academice, pentru prezentari orale formale și de a aplica ceea ce a fost învățat în timpul prelegeri la studii.
Tehnici matematice - dezvolta competența dumneavoastră de bază matematică și încredere, pentru continuarea studiilor. Concentrându-se pe asigurarea aveți un nivel funcțional de matematica va fi valoros în viata ta de zi cu zi și de carieră în viitor.
IT Skills - vă oferă o introducere la competențele informatice cheie care vor fi necesare studiilor. Veți învăța abilități de bază în procesare de text, foi de calcul și software de prezentare. Unitatea se va concentra pe suita Microsoft Office, dar a fost proiectat pentru a vă permite să câștige competențe relevante, indiferent de versiunea de software utilizată.
Introducere în Computing - vă oferă o introducere de bază pentru o serie de subiecte, inclusiv IT organizarea unui sistem informatic, relația dintre hardware și software, aplicatii de calcul, baze de date, rețele (cu accent pe Internet), grafică și multimedia .
Introducere în programare - vă expune la utilizarea practică extensivă a limbajului de programare moderne Visual Basic pentru a ilustra principiile de programare clasice de secvențiere, selecție și repetare în contextul orientat-obiect programare.